Rechtstreeks naar inhoud gaan

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Soundcloud
  • 'Sleutelstad.nl Nieuws' rss feed
  • banner idd%20kerst.gif

Leiden - dinsdag 5 maart 2013, 12:27
Jiri Gijsman - Artikel met audio

|

De dagelijkse warme maaltijd is voor iedereen belangrijk, zo ook voor mensen in een verpleeghuis. Vaak hebben ouderen een behoefte aan lekker kletsen, de dag doornemen en gezond eten. Verpleeg- en behandelcentrum Topaz Zuydtwijck is daarom recent gestart met drie avonden per week een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd aan te bieden.

Audiofragment: Jan-Willem Verhallen en Jaap van Rijn van Topaz vertellen over het restaurant

Op dinsdag, donderdag en zondag kunnen niet alleen bewoners maar ook wijkgenoten aanschuiven en genieten van het driegangenmenu voor slechts 7,50 euro. Het menu is wisselend, van Hollandse pot tot buitenlandse gerechten en er is plaats voor 60 mensen. Aanmelden hoeft niet, iedereen kan gezellig binnenwandelen bij de Aaltje Noordewierlaan 50.

Verzend

Aanmelden nieuwsbrief