Rechtstreeks naar inhoud gaan

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Soundcloud
  • 'Sleutelstad.nl Nieuws' rss feed
  • banner idd%20kerst.gif

Leiden - dinsdag 7 augustus 2012, 09:57
Chris de Waard - Artikel met audio Artikel met fotoreportage

|

Afbeelding bij Kunst niet in, maar op etalage

Foto's: J.P. Kranenburg.

Om 12.00 uur vanmiddag gaat een team van Stadslab Leiden op de Breestraat aan de slag met een nieuw kunstproject. Dit keer geen Kunst ín de etalage, maar óp de etalage. Het pand Breestraat 117 wordt momenteel verbouwd en daarmee gaat een team bij Stadslab betrokken ondernemers aan de slag. Ursula Smeele, Barbara van Druten, Elles van Goozen en Huib van Zessen dragen zorg voor het kunstproject op de houten platen. Doel is een breed publiek kennis te laten maken met zowel kunstenaars als de binnenstad van Leiden.

Dennis Oudshoorn ging naar de Breestraat en sprak met initiatiefnemers en kunstenaars.

Verzend

Aanmelden nieuwsbrief