Rechtstreeks naar inhoud gaan

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Soundcloud
  • 'Sleutelstad.nl Nieuws' rss feed
  • banner idd%20kerst.gif

Leiden - zaterdag 18 augustus 2012, 15:20
Chris de Waard - Artikel met audio

|

Afbeelding bij Jacobine Veenhoven gehuldigd bij Njord

Jacobine Veenhoven (links) met de rest van de Vrouwen Acht stonden gisteren in Leiden opnieuw op het podium. Ditmaal bij thuisclub Njord. Veenhoven vertelde na de huldiging dat ze nog niet zeker weet of ze echt gaat stoppen met roeien. (Foto: Chris de Waard).

Thuisclub Njord van Jacobine Veenhoven heeft de olympische roeister uit Leiden gisteravond uitgebreid in het zonnetje gezet. Na toespraken van onder andere vice-premier Maxime Verhagen - zelf ook oud-lid van Njord - en loco-burgemeester Frank de Wit, werd ze door haar club tot erelid verheven.

Rolf Marselis maakte voor Sleutelstad 93.7 FM een rondje langs de toegestroomde fans en sprak achtereenvolgens met Simone Buitendijk (College van Bestuur van de Universiteit Leiden), Vader Veenhoven, Jacobine Veenhoven zelf en sport-wethouder Frank de Wit.

Verzend

Reacties

Bastiaan 18 augustus '12, om 21:35

Iets ergers dan te worden toegesproken door Maxime Verhagen kan ik me nauwelijks voorstellen.

Stefan 20 augustus '12, om 13:02

lekker positief die Bastiaan. Toch goed dat er aandacht is voor mooie sportprestaties.
Ben benieuwd wat Bastiaan zelf in zijn leven gepresteerd heeft, zal wel niet veel positiefs zijn.

Aanmelden nieuwsbrief