Rechtstreeks naar inhoud gaan

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Soundcloud
  • 'Sleutelstad.nl Nieuws' rss feed
  • banner idd%20kerst.gif

Leiden - maandag 20 augustus 2012, 10:22
Chris de Waard - Artikel met audio

|

Vanaaf vandaag kan iedereen zich inschrijven voor de Leidse Zwemvierdaagse die maandag 27 augustus van start gaat in Zwembad de Vliet en Zwembad de Zijl. Aan de kassa's van de zwembaden zijn de inschrijfbewijzen voor zes euro te koop. Ook zijn de kaartjes dit jaar voor het eerst ook via internet te koop op www.leidsezwemvierdaagse.nl.

Voorzitter Eli Vogelenzang van de Leidse Zwemvierdaagse is al vanaf het begin - 37 jaar geleden - bij het sportieve evenement betrokken.

De zwemvierdaagse duurt zoals altijd vijf dagen, zodat de deelnemers een dag kunnen overslaan. De baantjes worden dagelijks getrokken tussen 19.00 uur en 20.15 uur. Volwassenen zwemmen 500 meter per keer, kinderen tot 12 jaar 250 meter.

Verzend

Aanmelden nieuwsbrief