Rechtstreeks naar inhoud gaan

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Soundcloud
  • 'Sleutelstad.nl Nieuws' rss feed
  • banner idd%20kerst.gif

Leiden - zondag 19 augustus 2012, 12:50
Jacqueline Borg -

|

Afbeelding bij Galerie Cattani opent nieuw seizoen

Leiden - 19 augustus 2012 - Galerie Cattani houdt op 1 en 2 september a.s. een feestelijk openingsweekend van het nieuwe seizoen. Te zien zijn: olieverfschilderijen van Jànos Bittenbinder, wandsculpturen van Judith Braun, bronzen beelden van Frans van Straaten en Anke Birnie en exclusieve glassculpturen van Björn Ekegren. Zaterdag en zondag is men welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers die voor 13.00 uur komen en een kunstwerk willen kopen, krijgen 10% korting. Eigenares José Kroone trakteert beide dagen op een High Tea. Meer info en openingstijden: www.cattani.nl De galerie is te vinden aan Plantsoen 25, Leiden.

Verzend

Aanmelden nieuwsbrief