Rechtstreeks naar inhoud gaan

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Soundcloud
  • 'Sleutelstad.nl Nieuws' rss feed
  • banner idd%20kerst.gif

Leiden - donderdag 19 juli 2012, 12:37

|

Afbeelding bij Leiden Chess gewonnen door Engelse grootmeester

Leiden - 19 juli 2012 - De 21-jarige Engelse grootmeester David Howell is winnaar geworden van het Leiden Chess Tournament, dat van 5 tot en met 15 juli in het Leidse Denksportcentrum plaatsvond. De Leidse weerstand moest dit jaar komen van de LSG-meesters Edwin van Haastert en Jan-Willem de Jong. De enige Leidse grootmeester, John van der Wiel, was enigszins teleurgesteld over zijn vorm: “Omdat ik steeds een beetje achter de top aansukkelde, eindigde ik weliswaar op een gedeelde negende plaats, maar heb ik het hele toernooi geen sterke tegenstander gehad.” De hoogst eindigende Leidenaar werd uiteindelijk LSG’er De Jong op de negende plek.
(David Howell met hoofdsponsor Roel Piket van Adhoc & Solide uit Leiden, foto: Maaijveld)

Verzend

Aanmelden nieuwsbrief