Rechtstreeks naar inhoud gaan

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Soundcloud
  • 'Sleutelstad.nl Nieuws' rss feed
  • banner idd%20kerst.gif

Leiden - zaterdag 14 juli 2012, 13:33
Jacqueline Borg -

|

Afbeelding bij ‘Ladiesrun’ voor Stichting Stop Kindermisbruik

Op vrijdag 31 augustus vindt de tweede editie plaats van ‘Ladiesrun’ in de Sleutelstad. De inschrijving is geopend en deelneemsters kunnen kiezen uit twee afstanden, die beiden starten en finishen bij de ijsbaan in de Stevenshof. De eerste 500 startnummers ontvangen op de finishlijn een goed gevulde 'goodiebag' als dank voor hun inzet. De opbrengst van het sportieve evenement gaat naar de Stichting Stop Kindermisbruik, opgericht in 2008 door Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder Cabau, met het doel om kinderhandel en kinderprostitutie te stoppen. Meer info en inschrijven: www.leidenladiesrun.nl

Verzend

Aanmelden nieuwsbrief