Rechtstreeks naar inhoud gaan

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Soundcloud
  • 'Sleutelstad.nl Nieuws' rss feed
  • banner idd%20kerst.gif

Bollenstreek - woensdag 18 juli 2012, 11:49
Jacqueline Borg -

|

Afbeelding bij Bezoekje bij de buren tijdens 20e ‘Bollenstreek in Bedrijf’

Op 11 augustus van 10.00 tot 16.00 uur vindt de 20e editie van de Open Dag agrarische bedrijven plaats in Lisse en omgeving. Onder de titel ‘Bollenstreek in Bedrijf’ wordt een uitgebreid programma georganiseerd, dat een uitstapje naar 'de buren' meer dan de moeite waard maakt. Acht agrarische bedrijven zetten hun deuren open, waaronder zeven tuinbouwbedrijven en één veehouderij. Daarnaast worden allerlei extra activiteiten gehouden, die in het teken van het landschap en de natuur staan. Meer info en volledig programma: www.bollenstreekinbedrijf.nl

Verzend

Aanmelden nieuwsbrief