Rechtstreeks naar inhoud gaan

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Soundcloud
  • 'Sleutelstad.nl Nieuws' rss feed
  • banner idd%20kerst.gif

Leiden - maandag 11 juni 2012, 22:58
Jacqueline Borg - Artikel met fotoreportage

|

Afbeelding bij Kleurrijke beelden tijdens jaarlijkse ‘Poesjkin Bal’

Leiden - 11 juni 2012 - Afgelopen zondag werd in de Regenboog het jaarlijkse ‘Poesjkin Bal’ gehouden met deze keer als thema ‘Zigeuners’. Het Leidse Zigeunerorkest ‘Csardas’ bracht het publiek in vervoering en er werd uitbundig gedanst door jong en oud. Het bal vond als altijd plaats ter gelegenheid van de geboortedag van Alexander Poesjkin, de grote Russische schrijver van liefdesgedichten, verhalen en toneelstukken. Aan het eind van het kleurrijke feest vond de diploma-uitreiking plaats voor alle leerlingen die in het afgelopen jaar geslaagd zijn voor de cursussen taal en kunst aan de Poesjkinschool. (Foto’s: Bram Pater.)

Verzend

Aanmelden nieuwsbrief